Våre gaming grupper

I alle våre grupper ønsker vi at den enkelte deltaker har tilgang til de spillkontoene som de trenger. Vi vet at dette kan være vanskelig å finne ut av som forelder  - så vi hjelper gjerne til med å få dette på plass. 


Det er også ønskelig at den enkelte deltaker har tilgang til Discord. Dette er en kommunikasjons server som fungerer svært bra. Den er gratis. SSG har sine egne kanaler som vi bruker opp mot våre medlemmer. Skal du være med å spille i konkurranser så kreves det å ha en egen bruker. 

www.gamer.no legges det fortløpende ut turneringer og konkurranser. Noe er for de proffe, noe er for de som bare vil leke og ha det kjekt. For å kunne delta her må det opprettes en egen bruker på gamer.no. Dette er gratis. Deretter vil vi melde brukeren inn i SSG sin klubb på gamer.no. 


Mandag: kl 1530 - 18.00. Jente Gaming. 6kl og oppover  

Dette er en gruppe som er litt mer spisset enn de andre gamingruppene vi har. Gruppa er forbehold jenter, og vi satser på å lage en god gaming og treningskultur for jenter. Vårt mål er å redusere barrierer for jentedeltakelse på gamingrelaterte aktiviteter. 

Gruppa har ikke et fokus på et eller flere konkrete spill. Her har vi sosial gaming og trivsel som fokus. 

Dette er et viktig satsningsområde for KFUK-KFUMTirsdag: kl 15.00 - 17.30. Sosial Gaming. 5 -6 klasse. 

Dette er gruppa for de minste. Her har vi ingen spesielle krav til hva de skal spille. Vi spiller det vi vil - og vi vektlegger å ha det kjekt. 
De mest populære spillene er Fortnite, Minecraft, Rocket League og Roblox. 
Det er lagt opp til en time variert trening. Vi benytter oss en del av saltrening, kondisjonsrom og ulike styrkeavdelinger. Ingen på denne gruppen kan trene uten tilsyn av personale. 

Tirsdag: kl 17.30-20.00. Fortnite akademiet. 6-10 klasse. 

Dette er gruppa for dem som i hovedsak liker å spille Fortnite. Det er mulig å spille andre lignende spill, men treningen blir sentrert rundt Fortnite. 
De mest populære spillene er Fortnite, Valorant og Rocket League. 

Det er tilrettelagt med en time trening. Her deles vi ofte opp i mindre grupper som trener variert styrke og kondisjonstrening. Alle for oppfølging og veiledning. 


Onsdag: Kl 15.30-18.00. Sosial Gaming. 8klasse - vgs

Dette er gruppa for de eldste. Du kan starte når du begynner på ungdomsskolen - og være medlem ut videregående skole. 

Her spilles hele registeret av ulike spill, og det er store forskjeller i hva den enkelte liker. Samtidig legger vi til rette for at vi får til ulike kamper og en fellesskapsfølelse i gjengen. 

Alle trener minimum en time. Styrketrening er det som er mest populært. 

Torsdag: Kl 15.30-18.00. Sosial Gaming. 6-10klasse. 

Vi har ingen spesifikke krav til hva deltakerne skal spille, men det tilrettelegges for at vi spiller sammen og har det kjekt som gruppe. 

De mest populære spillene er Fortnite, CSGO, Valorant og PUBG. 

Alle trener minimum en time. Styrketrening, basketball og innebandy er det mest populære.