I alle våre grupper ønsker vi at den enkelte deltaker har tilgang til de spillkontoene som de trenger. Vi vet at dette kan være vanskelig å finne ut av som forelder  - så vi hjelper gjerne til med å få dette på plass. 


Det er også ønskelig at den enkelte deltaker har tilgang til Discord. Dette er en kommunikasjons server som fungerer svært bra. Den er gratis. SSG har sine egne kanaler som vi bruker opp mot våre medlemmer. Skal du være med å spille i konkurranser så kreves det å ha en egen bruker. 

www.gamer.no legges det fortløpende ut turneringer og konkurranser. Noe er for de proffe, noe er for de som bare vil leke og ha det kjekt. For å kunne delta her må det opprettes en egen bruker på gamer.no. Dette er gratis. Deretter vil vi melde brukeren inn i SSG sin klubb på gamer.no. 


Mandag: kl 1530 - 18.00. JenteGaming. 6kl og oppover  

Dette er en gruppe som er litt mer spisset enn de andre gamingruppene vi har. Gruppa er forbehold jenter, og vi satser på å lage en god gaming og treningskultur for jenter. Vårt mål er å redusere barrierer for jentedeltakelse på gamingrelaterte aktiviteter. 

Gruppa har ikke et fokus på et eller flere konkrete spill. Her har vi sosial gaming og trivsel som fokus. 

Dette er et viktig satsningsområde for KFUK-KFUMTirsdag: kl 15.00 - 17.30. Sosial Gaming. 5 -6 klasse. 

Dette er gruppa for de minste. Her har vi ingen spesielle krav til hva de skal spille. Vi spiller det vi vil - og vi vektlegger å ha det kjekt. 
De mest populære spillene er Fortnite, Minecraft, Rocket League og Roblox. 
Det er lagt opp til en time variert trening. Vi benytter oss en del av saltrening, kondisjonsrom og ulike styrkeavdelinger. Ingen på denne gruppen kan trene uten tilsyn av personale. 

Tirsdag: kl 17.30-20.00. Fortnite akademiet. 6-10 klasse. 

Dette er gruppa for dem som i hovedsak liker å spille Fortnite. Det er mulig å spille andre lignende spill, men treningen blir sentrert rundt Fortnite. 
De mest populære spillene er Fortnite, Valorant og Rocket League. 

Det er tilrettelagt med en time trening. Her deles vi ofte opp i mindre grupper som trener variert styrke og kondisjonstrening. Alle for oppfølging og veiledning. 


Onsdag: Kl 15.30-18.00. Sosial Gaming. 8klasse - vgs

Dette er gruppa for de eldste. Du kan starte når du begynner på ungdomsskolen - og være medlem ut videregående skole. 

Her spilles hele registeret av ulike spill, og det er store forskjeller i hva den enkelte liker. Samtidig legger vi til rette for at vi får til ulike kamper og en fellesskapsfølelse i gjengen. 

Alle trener minimum en time. Styrketrening er det som er mest populært. 

Torsdag: Kl 15.30-18.00. Sosial Gaming. 6-10klasse. 

Vi har ingen spesifikke krav til hva deltakerne skal spille, men det tilrettelegges for at vi spiller sammen og har det kjekt som gruppe. 

De mest populære spillene er Fortnite, CSGO, Valorant og PUBG. 

Alle trener minimum en time. Styrketrening, basketball og innebandy er det mest populære.  

Gaming & Workout

Fit2Play og "vær deg selv, stå opp for andre" er våre slagord som vi flagger høyt med alle våre deltakere. Vi skal respektere hverandre både innenfor og utenfor gaming arenaen. I tillegg skal vi være aktive gamere som bryter med fordommer om at gamere er late ungdom som ikke er interessert i å trene.

I alle våre grupper legger vi vekt på at den enkelte skal finne sin interesse innen trening. Vi har tilgang til alle Spenst sine fasiliteter, og vi forsøker så godt vi kan å hjelpe den enkelte til å teste ut og oppleve treningsglede. Det er ikke bare styrketrening som er mulig å få til på Spenst. Vi har utallige valgmuligheter. I sommerhalvåret er vi ofte ute å benytter oss av ulike arenaer i nærområdet. Basketball, volleyball og innebandy er populære aktiviteter som mange av våre deltakere liker.I vår personalgruppe benytter vi oss av personell som har lang erfaring innen trening. Ved behov henter vi inn Personlige Trenere (PT) som kan bistå oss i å lage et individuelt opplegg.

 Treningslappen

I samarbeid med Spenst og Lien Helse tilbyr vi treningslappen ved semesterstart. Vi har seks plasser hvert semester. Gruppene blir kun startet opp ved tilstrekkelig med påmeldinger.

Kurset gir den enkelte praktisk og teoretisk opplæring i styrke og kondisjonstrening. Det vektlegges også å gi deltakeren kompetanse om variert trening, alderstilpasset belastning, kosthold og antidoping.
Kurset går over 8 ganger à 1time.
Klokkelsett: 15.00-16.00.
Oppmøte i SSG sine lokaler.