Gaming & Workout

Fit2Play og "vær deg selv, stå opp for andre" er våre slagord som vi flagger høyt med alle våre deltakere. Vi skal respektere hverandre både innenfor og utenfor gaming arenaen. I tillegg skal vi være aktive gamere som bryter med fordommer om at gamere er late ungdom som ikke er interessert i å trene. 

I alle våre grupper legger vi vekt på at den enkelte skal finne sin interesse innen trening. Vi har tilgang til alle Spenst sine fasiliteter, og vi forsøker så godt vi kan å hjelpe den enkelte til å teste ut og oppleve treningsglede. Det er ikke bare styrketrening som er mulig å få til på Spenst. Vi har utallige valgmuligheter.
I sommerhalvåret er vi ofte ute å benytter oss av ulike arenaer i nærområdet. Basketball, volleyball og innebandy er populære aktiviteter som mange av våre deltakere liker.I vår personalgruppe benytter vi oss av personell som har lang erfaring innen trening. Ved behov henter vi inn Personlige Trenere (PT) som kan bistå oss i å lage et individuelt opplegg. 


 

 

 Våre gaming grupper
Mandag. JenteGaming. (6kl og oppover=

Klokkeslett: 1530 - 18.00. 

Tirsdag. Fortnite Akademi (5-6 klasse)

Klokkeslett: 15.00-17.30.

Tirsdag. Akademi (6-10 klasse)

Klokkeslett: 15.00-17.30.

Onsdag. Ungdoms Akademi  (8kl -->)

Klokkeslett: 15.00-17.30.  

Torsdag. Akademi (6-10klasse)

Klokkeslett: 15.00-17.30. 

 

 

 Treningslappen mandager

I samarbeid med Spenst og Lien Helse tilbyr vi treningslappen ved semesterstart. Vi har seks plasser hvert semester. Gruppene blir kun startet opp ved tilstrekkelig med påmeldinger. 

Kurset gir den enkelte praktisk og teoretisk opplæring i styrke og kondisjonstrening. Det vektlegges også å gi deltakeren kompetanse om variert trening, alderstilpasset belastning, kosthold og antidoping. 
Kurset går over 8 ganger à 1time. 
Klokkelsett: 15.00-16.00. 
Oppmøte i SSG sine lokaler.